Jasper Weatherby on nyt neljän linjan keskus Sharksille

Vuoden 2021 tulokas vs finaali ovat tulleet ja menneet. Sharksin vaikuttavin pelaaja ei ole vuoden 2021 ensimmäisen kierroksen tulokas William Eklund, vaan hänen kämppäkaverinsa. San Jose Sharks Pelipaita

23-vuotias Jasper Weatherby allekirjoitti kaksivuotisen sopimuksen Sharksin kanssa viime kuussa vahvan kehitysharjoitusleirin jälkeen, ja hänen suorituksensa aloittelijoiden ottelussa teki hänestä kelvollisen antamaan tämän suuren seuran vetäytyä harjoitusleiriltä. Hänen korkeutensa on 6 jalkaa 4 tuumaa ja paino 222 kiloa, hän hallitsee taistelupiirejä, ja Weatherbystä tulee Sharksin nelirivinen keskus. Jääkiekko Pelipaidat Suomesta

San Josen valitseman vuoden 2018 NHL Draftin neljännen kierroksen Weatherbyn voidaan sanoa olevan NHL: n sopivin pelaaja Sharksin aloittelijoiden turnauslistalla, eikä hänen suorituksensa ole poistanut tätä ajatusta. Weatherby teki maalin molemmissa peleissä, joihin hän osallistui, ja kiinnitti valmentaja Roy Sommerin huomion.

Weatherbyllä oli tärkeä rooli myös jäähallin ulkopuolella, koska ei ehkä ole sattumaa, että hänestä ja Eklundista tuli kämppäkavereita. On selvää, että tämä on hyvä peli.

Weatherbyn lisäksi Dylan Gambrelin, Joel Kelmanin, Sasha Chemelevskyn ja Ryan Pedersenin kaltaisista pelaajista tulee myös kilpailutekijöitä joukkueen neljännelle linjalle. Kun Sharks suorittaa ensimmäisen jääharjoittelunsa harjoitusleirillä, kaikki lämpenee torstaina.